За даними Business Korea, нове обмеження не торкнеться клієнтів біржі, у яких вже є віртуальні акаунти, що використовувалися для введення/виведення активів через прив'язані до них банківські рахунки.

Раніше Bithumb співпрацювала з банком Shinhan, проте їх договір був анульований. У свою чергу банк Nonghyup відмовив біржі в партнерстві через «проблеми в області захисту клієнтів та інформації, а також запобігання відмиванню грошей».

Проте, керівництво криптовалютної біржі заявило, що вони змогли прийти до «консенсусу» з банком Nonghyup і можливість відкриття віртуальних рахунків буде відновлена ​​в «найближчому майбутньому».

Варто зазначити, що анонімна торгівля через віртуальні банківські рахунки в Південній Кореї заборонена з січня 2018 року. При цьому криптобіржі зобов'язані відновлювати свої угоди з банками кожні 6 місяців.

Нагадаємо, що в червні цього року Bithumb зламали, зловмисникам вдалося викрасти 35 млрд південнокорейських вон (31 млн доларів). Пізніше Bithumb офіційно підтвердила, що стала жертвою хакерської атаки і пообіцяла повернути користувачам вкрадені кошти.