British Auto Club, заснований на базі страхової компанії з 17-річною історією, змінив вектор діяльності. В результаті реорганізації та низки злиттів клуб зосередився на В2В-ринку паралельно з В2С-бізнесом і перетворився на потужну асистанську платформу для страхового бізнесу, автовиробників і дилерів, лізингових компаній, автопарків, банків і мобільних операторів.

Українська компанія з європейськими інвестиціями, «bac» застосовує британський підхід до роботи: всі проблеми водіїв у дорозі мають розв’язуватися спокійно, ґрунтовно і швидко. Акціонер British Auto Club — EMF Capital Partners (Лондон, Велика Британія) — задає високі стандарти бізнесу та інвестує в новітні технології для асистансу з акцентом на діджитальних онлайн-сервісах. EMF Capital Partners фінансується фондами з Великої Британії, Німеччини та Нідерландів.

Ключові послуги «bac» об’єднують усі види технічного асистансу: екстрений ремонт на дорозі (заміну колеса, доставку пального, зарядку акумулятора, аварійне відкриття замків), урегулювання подій, евакуацію авто з місця пригоди тощо. А також забезпечують надійний юридичний захист — телефоном або на місці ДТП. Пропонуючи своїм клієнтам унікальний сервіс від British Auto Club, страхові та лізингові компанії, автовиробники, дилери і автопарки, банки й мобільні оператори збільшують цінність власного продукту, виокремлюючи його на ринку. Таким чином, British Auto Club генерує лояльність до бренда В2В-клієнта та дозволяє оптимізувати витрати.

Рішення про зміну напряму діяльності прокоментував генеральний директор компанії Ханс Бікманн: «Світ динамічно змінюється, і треба бути готовими змінюватися відповідно до його вимог. Ми спираємося на досвід найкращих автоклубів Західної Європи, керуємося найвищими європейськими стандартами і готові надавати нашим клієнтам унікальний сервіс технічної, юридичної та інформаційної допомоги на дорозі 24/7 по всій Україні.»

British Auto Club використовує власний флот патрульних автомобілів і мотоциклів. Механіки проходять навчання у досвідчених інструкторів.

Компанія будує бізнес на інноваційних ідеях і технологіях, зокрема створила унікальний мобільний додаток для автомобілістів «Жовта Кнопка». Функціонал «Допомога водію» від British Auto Club із червня 2018 р. є і в додатку Приват24 для Android (для iOS сервіс буде доступний уже до кінця літа).