• Київське відділення №82 за адресою: 04050, м. Київ, вул. Дігтярівська, 4А;
  • Київське відділення №83 за адресою: 04071, м. Київ, вул. Щекавицька, 30/39;
  • Івано-Франківське відділення № 84 за адресою: 76019, м. Івано-Франківськ, вул. Військових Ветеранів, 12;
  • Львівське відділення № 85 за адресою: 79000, м. Львів, вул. Грабовського, 11;
  • Львівське відділення № 87 за адресою: 79021, м. Львів, вул. Виговського, 100.

Об’єднання кращих практик, досвіду та професіоналізму команд двох банків відкриває перед клієнтами нові можливості та перспективи. Нові відділення надають повний перелік банківських послуг як фізичним, так і юридичним особам. Зокрема, клієнти нових відділень, як і інших відділень Таскомбанку, можуть здійснити всі види платежів, переказати гроші, розмістити кошти на депозитах під привабливі відсотки, на вигідних умовах отримати кредит, а також безкоштовно оформити міжнародну платіжну картку для зарахування пенсійних та соціальних виплат.

«Ми реалізовуємо стратегію зростання, що вибрали для себе. Продовжуємо розвиток регіональної мережі не лише кількісно, а й робимо серйозний акцент на покращенні якості обслуговування в наших відділеннях. Ми прагнемо стати ще ближчими до наших клієнтів і завжди відповідаємо їх очікуванням, як щодо зручності наших сервісів та продуктів, так і якості сервісу на місцях», — підкреслив Денис Раковський, Директор з продажів роздрібного бізнесу Таскомбанку.

Нагадаємо, що 11 липня 2018 року Національний банк України надав дозвіл на реорганізацію шляхом приєднання Ві Ес Банку до Таскомбанку за спрощеною процедурою.