Десерт — це морозиво з мадагаскарської ваніллю, яка викладена на чорному трюфелі і полита соусом із шампанського. Більш того, десерт прикрашений їстівним золотом і квітами, а ще вручну розписаний трьома видами кольорового шоколаду.

Незважаючи на всі зазначені інгредієнти, дорожнечі десерту додає посуд, в якому він подається. Йдеться про фарфорову миску з кришталевою кришкою. Її спеціально створили дизайнери і відвідувачі можуть забрати посудину з собою. Але якщо залишити посуд в ресторані, то десерт обійдеться в 300 доларів.

Варто зазначити, що в одному з ресторанів Нью-Йорка кожен бажаючий може зкуштувати найдорожче морозиво в світі, яке коштує 25 000 доларів. Книга рекордів Гіннеса офіційно визнала ці ласощі найдорожчими на землі. Називається блюдо «Frozen Haute Chocolate». Це справжній витвір кулінарного мистецтва готується з 28-ми сортів какао-бобів.