Нове відділення закритого типу для клієнтів Private banking Таскомбанк відкрив у самому центрі Києва. Нині це, мабуть, найбільше преміальне відділення не лише у столиці, але й у всій Україні. На 400 квадратних метрах розташований затишний хол з мармуровою обробкою, 5 розкішних переговорних кімнат, закриті каси з кімнатами для перерахунку грошей, великий депозитарій з широким асортиментом сейфів — від найменших, до максимально містких. Тут створені всі умови для комфортного, конфіденційного та безпечного обслуговування клієнтів Private banking.

Окремий під'їзд до приміщення забезпечує конфіденційність відвідування банку. Дизайнерські рішення преміального відділення і переговорних кімнат, які створюють затишну і комфортну атмосферу, припадуть до смаку найвимогливішим клієнтам. У відділенні дорогі ексклюзивні меблі, стіни прикрашають роботи відомого українського художника Олександра Клименко, який входить до топ найдорожчих українських сучасних художників за підсумками офіційних міжнародних аукціонних продажів. І, звичайно, обслуговування приватних і корпоративних інтересів клієнтів Таскомбанку на найвищому рівні забезпечують персональні менеджери. Це універсальні експерти у фінансово-банківській сфері, які допомагають в управлінні активами, у розвитку бізнесу та в інвестуванні. Їм довіряють, до них дослухаються, і це кращий показник якісної роботи з клієнтами.

Програма Рrivate banking Таскомбанку, можливо, єдина на ринку реалізує абсолютно новий підхід до обслуговування власників бізнесу, об’єднавши обслуговування приватного капіталу клієнтів та їх бізнесу. Таким чином у VIP-відділеннях та центрах VIP-обслуговування клієнтам доступний ексклюзивний набір банківських послуг, орієнтованих на вирішення особистих фінансових питань, а також бізнес-завдань. Це елітні платіжні картки, спеціальні кредитні й депозитні програми, поcлуги інвестування та інші необхідні продукти для клієнтів цього рівня. Кваліфіковані персональні менеджери зможуть підібрати найефективніші інструменти у сфері фінансового управління.

«Для нас надзвичайно важливо надавати нашим клієнтам не лише якісні послуги Рrivate banking, але й створювати комфорт і безпеку найвищого рівня. Саме тому ми стільки уваги приділяємо нашим Рrivate-відділенням та не боїмося інвестувати у відкриття нових офісів преміального обслуговування. На сьогодні в нас вже працюють три закритих відділення в Києві, а також по одному в Дніпрі й Одесі. Крім цього, ми розвиваємо широку мережу центрів преміального обслуговування по всій Україні. Нині ми можемо запропонувати послуги Рrivate banking у Львові, Тернополі, Полтаві, Харкові, Кропивницькому, Рівному та Сумах», — підкреслив Заступник Голови Правління Таскомбанку Олег Поляк.