Акція розпочалася 2 липня 2018 року та триватиме до 30 вересня 2018 року. Саме в цей період усі клієнти – держателі платіжних карток Mastercard від банку «Південний» зможуть взяти участь в акції та виграти незабутні подарунки!

Для участі в акції достатньо мати смартфон з операційною системою Android 4.4 і вище з підтримкою NFC і встановленим додатком Google Pay та приєднати до мобільного додатка свою картку Mastercard від банку «Південний». Якщо такої картки немає, то її можна швидко оформити в будь-якому відділенні банку. А далі достатньо:

  • Для участі у розіграші камер GoPro HERO6 зареєструватися в програмі винагород Mastercard за адресою, одноразово замовити з Каталогу винагород одну Спеціальну пропозицію з розіграшу GoPro за 0 (нуль) балів. Здійснити транзакції за допомогою мобільного додатка Google Pay на суму не менше 50 гривень кожна.
  • Для отримання втричі більшої кількості балів у програмі винагород Mastercard потрібно зареєструватись у програмі та здійснювати транзакції за допомогою мобільного додатка Google Pay та картки Mastercard від банку «Південний».
  • Для отримання одноразового поповнення мобільного рахунку на 50 гривень потрібно зробити покупку на будь-яку суму в торговельно-сервісних підприємствах на території України за допомогою мобільного додатка Google Pay та картки Mastercard від банку «Південний».

Чим більше транзакцій, тим більше шансів на отримання головних винагород – камер GoPro HERO6.

«З нагоди приєднання всіх карток нашого банку до Google Pay ми разом з компанією Mastercard запустили акцію для наших клієнтів. Основна мета акції – популяризувати безконтактні платежі серед населення та заохотити наших клієнтів – держателів карток Mastercard від банку «Південний» користуватися технологією NFC-платежів. Оплачувати будь-які покупки за допомогою свого смартфона не тільки дуже зручно, безпечно, а ще й дуже сучасно. В період акції за це можна отримати приємні призи та бонуси», – зазначив директор департаменту роздрібного бізнесу банку «Південний» Артем Семейнов.

Кожного тижня проходитиме розіграш 13 камер GoPro HERO6 серед учасників акції. Крім того, клієнти обов’язково отримують гарантоване поповнення мобільного рахунку на суму 50 гривень за першу покупку з карткою Mastercard від банку «Південний» за допомогою додатка Google Pay та втричі більше балів у програмі винагород Mastercard у період акції.

Більш детальну інформацію про акцію можна отримати за посиланням.