За перше півріччя МАУ виконала 28,9 тисяч рейсів, що на 9% перевищує показники першої половини 2017 року. Обсяги перевезень вантажів та пошти склали 6,57 тисяч тонн.

Карта маршрутів МАУ у січні-червні поточного року поповнилася сімома новими міжнародними та внутрішніми напрямками. Зокрема, в цей період авіакомпанія розпочала польоти з Києва до Вінниці, Каїра, Копенгагена, з Харкова до Бергамо, зі Львова – до Барселони. А мережа далекомагістральних рейсів тепер включає в себе такі пункти, як Делі та Торонто.

У першому півріччі парк МАУ поповнився трьома повітряними суднами нового для України типу – Boeing 777-200ER. У другому півріччі МАУ планує отримати ще один такий літак.

Крім того, авіакомпанія поповнює парк середньомагістральних літаків. У першому півріччі МАУ отримала чотири сучасних лайнери Boeing 737-800, три з яких прибули безпосередньо з заводу виробника у Сіетлі.

Раніше повідомлялося, що в період зимової навігації МАУ виконає програму чартерних польотів до популярних курортів країн Азії та Карибського басейну.

Після 10 липня квитки на ці напрямки можна буде придбати на сайті, в касах і контактному центрі МАУ, а також в офісах туристичного оператора TPG.

Починаючи з 25 жовтня поточного року, авіакомпанія МАУ має намір здійснити низку рейсів з Києва до Ла-Романи (Домініканська Республіка). Польоти виконуватимуться по понеділках і четвергах з інтервалом в десять днів.

Крім того, з середини листопада МАУ розпочне перельоти за чартерною програмою зі столиці України до найбільшого міста В'єтнаму — Хошимін. А з 27 грудня туристи отримають можливість дістатися популярного індійського курорту Гоа.