«Ощадбанк розпочав активне автокредитування в 2017 році. Минулого року ми знизили відсоткові ставки за кредитами, в поточному – запропонували оновлені програми з ще більш привабливими умовами. Клієнти оцінили фінансові переваги нових пропозицій Ощадбанку. Це дало можливість вийти на новий рубіж, досягнувши частки ринку в 14%. У нас амбітні плани щодо подальшого зміцнення позицій банку на ринку автокредитування», – зазначила директор департаменту роздрібного бізнесу Ощадбанку Валерія Малахова.

Оновлені кредитні програми від Ощадбанку приємно здивують клієнтів. Залежно від своїх потреб і можливостей кожен зможе обрати для себе прийнятний варіант кредитування. Найбільшою популярністю у клієнтів користуються «Легкий кредит» та «Ощад Драйв». Отримати консультацію менеджера щодо умов автокредитів від Ощадбанку можливо на сайті.

Клієнти також можуть скористатись спеціальними умовами за партнерськими програмами кредитування від лідерів українського автомобільного ринку. Серед них:

  • корпорація «Укравто» – 400 дилерських центрів, більше 20 автомобільних брендів;

  • компанія «Богдан-Авто Холдинг» – 21 дилерський центр у 17 областях України, 11 брендів авто;

  • компанія «ВіДі Груп» – мультибрендове автомобільне місто, що включає 18 автосалонів у Київській та Одеській областях з більш ніж 20 брендами автомобілів;

  • компанія «Єврокар» (Skoda) – 28 дилерських центрів у 15 областях України.