Виявляється, не варто боятися змін – рішення є. Компанія «ІЛТА» пропонує всім, хто бажає, легко і просто вирішити питання заміни автопарку – маленького чи великого – не має значення. Допоможуть всім.

Підхід компанії ІЛТА відрізняється, насамперед, тим, що автомобілі не приймаються на реалізацію, а відразу викуповуються. Клієнту не потрібно чекати невизначений період часу і гадати, чи знайдуться покупці на весь парк, чи тільки на частину автомобілів, і коли. І чи не доведеться ще переглядати ціни у бік зниження, якщо авто не продається вже тривалий період часу.

Експерти компанії ІЛТА безкоштовно проведуть оцінку авто, знімуть з реєстрації (зняття з обліку у військкоматі та інших держорганах – зовсім не ваш головний біль) і виплатять вам відразу суму, в яку оцінять автомобілі. Якщо якісь автомобілі з корпоративного автопарку готові придбати ваші власні співробітники, то знову ж таки – всі процедури зоформлення готові взяти на себе досвідчені співробітники компанії «ІЛТА», для яких такі операції не форс-мажор, а звична робота. Оформлення, як правило, займає не більше ніж 2-3 днів.

Чому ІЛТА пропонує такого роду сервіс,ічи не вигідніше в такому разі самим зайнятися реалізацією офісного автопарку – виникають такі логічнізапитання у деяких потенційних клієнтів. Відповідь досить проста: для компанії «ІЛТА», яка має за плечима 25-річний досвід роботи на цьому ринку, це звичний і зрозумілий бізнес. Компанія може запропонувати покупцям різні варіанти купівлі авто – на умовах лізингу або кредиту. На власній СТО автомобілі будуть ідеально підготовлені до продажу. У компанії є кілька зручно розташованих майданчиків, на яких автомобілі будуть доступні до перегляду і тест-драйву в будь-який зручний для потенційних покупців час. Чи готові ви відкрити подібний непрофільний напрямок у своєму бізнесі? Багато хто вже переконався, що правильніше витратити свій час і сили на те, в чому ви справді ефективні. Активно співпрацюють з компанією ІЛТА як лідери ринку мас-маркету, так і невеликі спеціалізовані компанії.

Можливо, ІЛТА готова займатися таким складним сервісом для таких клієнтів, які будуть готові оновити свій автопарк автомобілями марки PEUGEOT, вирішать скептики. Але ні – не вгадали. Оновити корпоративний автопарк моделями відомого французького виробника – це опція, яка всім доступна, але зовсім не обов’язкова. Послуга викупу автопарку не зв’язує клієнтів жодними зобов’язаннями – ви вільні купувати нові авто такої марки, якої забажаєте, або ж не купувати зовсім. Компанія ІЛТА всього лише пропонує своїм клієнтам викуп корпоративних авто – швидко, вигідно і зручно.

Дізнатися детальніше про послугу викупу корпоративного автопарку можна за телефоном + 38 (044) 461 98 52 або на офіційному сайті компанії.