Банк «Південний» удосконалює і розвиває напрямок партнерських програм з метою залучення до співпраці партнерів та можливості фінансування клієнтів банку під більш вигідну для клієнтів процентну ставку.

Щомісяця кількість партнерів банку зростає. Серед них компанії, які постачають сільгосптехніку, різні добрива, засоби захисту насіння тощо.

Банк «Південний» пропонує унікальну можливість отримати кредит на придбання с/г обладнання, техніки, засобів захисту рослин або іншого обладнання строком до 60 місяців під процентну ставку від 0,1 % річних у національній валюті. За результатами партнерського кредитування кредитний портфель банку за 1 квартал 2018 року збільшився в 2 рази і склав 52,5 млн грн у порівнянні з 1 кв. 2017 року (26 млн грн).

«Наш банк обслуговує всіх учасників аграрного ринку – від постачальників насіння, засобів захисту рослин, техніки до переробників, трейдерів і експортерів. Аналізуючи потреби гравців ринку, ми розробляємо спеціальні пропозиції за максимально вигідними умовами. Партнерські програми дозволяють знизити фінансове навантаження на клієнтів. Таких програм у нас досить багато. При цьому частина з них спрямована на кредитування оборотного капіталу, частина – на фінансування інвестиційних потреб клієнтів малого та середнього бізнесу. У найближчих планах – максимально вдосконалити партнерські програми з купівлі сільгосптехніки, ЗЗР, добрив тощо, а також створити низку нових партнерських програм, які будуть закривати потреби всього агросегмента», – розповіла директор департаменту малого та середнього бізнесу банку «Південний» Ніна Тараненко.

Слід зазначити, що, крім цього, банк розробив для клієнтів сільськогосподарської галузі спеціальний продукт – тарифний пакет «Агро». Основні переваги тарифного пакета: 10 безкоштовних платежів у національній валюті, безкоштовне відкриття першого поточного рахунку в національній та іноземній валютах, вигідна комісія за зняття готівки з поточного рахунку, безкоштовне оформлення корпоративної платіжної картки, безкоштовні встановлення і обслуговування системи інтернет-банкінгу.