Протягом травня у дитячому комплексі відбувалися ремонтні роботи з відновлення застарілого й неробочого басейна, щоб уже влітку діти могли розпочати тренування.

«Окрім стабільних фінансових показників, власного професійного розвитку, ми також направляємо свої зусилля на підтримку здорового суспільства. Підтвердження цьому – успішно втілені в життя благодійні ініціативи, серед яких — масштабна реконструкція спортивного басейну в дитячому комплексі «Спортіум». Ми усвідомлюємо проблему нестачі спортивного обладнання, майданчиків та залів, тому інвестуємо в її рішення, тим самим популяризуємо здоровий спосіб життя та розвиваємо спортивне майбутнє країни», — коментує Жан-Поль Пьотровскі, Голова Правління Креді Агріколь Банку.

Відкриття басейну було приурочене спеціально до Дня захисту дітей та початку літнього сезону. З 2 до 4 червня у «Спортіумі» відбувся відкритий всеукраїнський кубок з плавання, де оновлений спортивний басейн вперше випробували маленькі спортсмени. На урочистому заході Креді Агріколь Банк представила Галина Нечаєва, директор з персоналу, та вручила заслужені нагороди переможцям різних вікових категорій.

«Спортіум», як один із найбільших дитячих спортивно-оздоровчих комплексів в Україні, забезпечує різносторонній розвиток дітей, поєднує в собі оздоровлення, спортивне загартування разом із розвагами та творчістю. Ми дуже вдячні Креді Агріколь Банку за допомогу у відновленні басейну. Адже це саме те, чого так не вистачало нашим дітям! Тепер вони зможуть не тільки повноцінно відпочивати, а й займатися спортом», — коментує Юрій Лощиць, директор спортивно-оздоровчого комплексу «Спортіум».

«Спорт, здоровий спосіб життя, підтримка молоді — ці цінності важливі для нашого банку. Ми піклуємося про повноцінне та щасливе дитинство молодого покоління. Цей проект вважаємо важливою інвестицією у майбутнє. Ми дякуємо комплексу «Спортіум» за неймовірну відданість спорту. Ваші зусилля неоціненні!», — коментує Галина Нечаєва, директор з персоналу Креді Агріколь Банку.

Проект був реалізований у рамках програми корпоративної соціальної відповідальності банку «We Care!», що стартувала у 2016 році. Ця програма охоплює такі напрями:

— турбота про співробітників;

— благодійність та волонтерство;

— піклування про навколишнє середовище;

— спонсорство.

У 2017 році бюджет програми «We Care!» був збільшений вдвічі, що свідчить про розширення масштабів проекту та сталі наміри інвестувати в соціальні ініціативи.