«Ми вдячні нашим партнерам за багаторічну співпрацю та можливість переконатися в тому, що поштомати – перспективний напрямок для ринку логістики. Наші клієнти призвичаїлися до цього способу доставки, а тому мотивували нас прийняти рішення про розвиток своєї мережі поштоматів для зручності наших клієнтів», — прокоментував рішення компанії директор «Нова Пошта» Олександр Бульба.-

Власну мережу поштоматів «Нова Пошта» розвивала паралельно з використанням поштоматів мережі ПриватБанку.

У компанії зазначили, що локації, де розміщені поштомати «Нової Пошти», працюють мінімум до 21:00 і розташовані в максимально зручних для клієнтів місцях. У той же час доступ до поштоматів ПриватБанку обмежений через режим роботи відділень банку (переважно до 18:00 і з обідньою перервою).

Мережа поштоматів в рамках зон самообслуговування «Нової Пошти» сьогодні налічує 46 одиниць (переважно у відділеннях власної мережі).

Що далі: З огляду на великий попит і популярність цього способу доставки серед клієнтів, компанія планує активно розвивати свою мережу поштоматів і в період 2018-2019 рр. ввести в роботу більше 1 000 зон самообслуговування, як у власній мережі, так і на зовнішніх локаціях.

Першим кроком у розширенні мережі став розвиток міні-відділень та зон самообслуговування на основі поштоматів в усіх супермаркетах мережі «Ашан».