Для тих, хто любить футбол і особливо ФК «Шахтар», ПУМБ пропонує унікальну пропозицію: за кожні 10 гривень покупок по «Карті Вболівальника» на бонусний рахунок Програми винагород Mastercard буде автоматично нараховуватися 1 бал. Перевірити і обміняти накопичені бали на ексклюзивні подарунки для справжніх фанатів можна в особистому кабінеті Програми винагород Mastercard*. «Карту Вболівальника» можна отримати у представників ПУМБ під час домашніх матчів футбольного клубу «Шахтар» на ОСК «Металіст» у Харкові.

Оформити карту швидко і легко — потрібно всього лише продиктувати свій номер мобільного телефону співробітнику банку та озвучити йому отриманий код-підтвердження. Нагадаємо, що «Карта Вболівальника» дає власникові ряд переваг, а саме:

— пріоритетне право (після власників абонементів) на придбання квитків на матчі Ліги чемпіонів- накопичення до 30% знижки на покупку абонемента за відвідування домашніх матчів ФК «Шахтар» в Чемпіонаті України на наступний сезон- постійне перебування на зв'язку з клубом, отримання ексклюзивної інформації в числі першихУ дітей учасників програми лояльності FanID є можливість супроводжувати футболістів на поле перед початком офіційних матчів Прем'єр Ліги України і Кубка України з футболу.