Банк надає юридичним і фізичним особам індивідуальні банківські сейфи в оренду строком від одного дня до року. Треба зазначити, що банківський сейф – це найнадійніше місце для зберігання цінних паперів, важливих документів, коштовних речей.

«Зазвичай літом усі вирушають у відпустку. Я думаю, у багатьох із нас виникає питання про надійне зберігання цінних речей. Саме тому ми розробили акційну пропозицію на оренду індивідуальних банківських сейфів, щоб зробити відпочинок наших клієнтів максимально спокійним та комфортним», – підкреслив Артем Семейнов, директор департаменту роздрібного бізнесу банку «Південний».

Серед переваг індивідуального сейфа в банку «Південний» треба зазначити повну конфіденційність (банк гарантує не тільки збереження ваших речей, але й захист ваших персональних даних), кращий технічний захист, можливість обрати розмір сейфа й строк оренди – від 1 до 365 днів з правом пролонгації, а також зручні та вигідні умови оренди сейфа.

Для оренди індивідуального банківського сейфа необхідно:

  • звернутися у відділення банку;
  • надати паспорт або інший документ, що посвідчує особу відповідно до вимог чинного законодавства України та банку, а також довідку про присвоєння ідентифікаційного номера;
  • укласти заяву-договір банківського рахунку з використанням електронного платіжного засобу;
  • укласти договір оренди індивідуального банківського сейфа на строк 12 місяців;
  • внести орендну плату, суму застави за ключ і сплатити комісію за оформлення платіжної картки до рахунку;
  • отримати ключ або комплект ключів від сейфа.

Треба зазначити, що послуга зі зберігання цінностей і документів надається власникам поточного рахунку, відкритого на умовах тарифного пакета «Статус» або «Престиж». До пакета «Статус» належать платіжні картки Mastercard Gold Debit/VISA Gold, до пакета «Престиж» належать картки Mastercard Platinum/VISA Platinum.