З 08 червня 2018 року у Ощадбанку будуть проводитися технічні роботи з переносу даних і підключення клієнтів Одеської та Сумської областей до нової системи обслуговування, у зв’язку з чим буде змінено час роботи відділень з п’ятниці (08.06.2018) по понеділок (11.06.2018). Більшу частину робіт задля мінімізації незручностей буде проведено у вихідні дні.

Звертаємо увагу на зміни в графіку роботи відділень Ощадбанку у Одеській та Сумській областях:

  • П’ятниця 08 червня 2018 року

відділення працюватимуть до 13:00

  • Субота 09 червня 2018 року

відділення не працюватимуть

  • Неділя 10 червня 2018 року

відділення не працюватимуть

Наразі успішно пройдено етап міграції даних клієнтів Київського, Харківського, Луганського, Донецького, Чернігівського, Херсонського, Вінницького, Житомирського та Львівського обласних управлінь, про що Ощадбанк раніше інформував. Відтепер проводиться черговий етап міграції даних клієнтів наступних областей.

Звертаємо увагу клієнтів на те, що в Києві, Харкові, Сєвєродонецьку, Краматорську, Чернігові, Херсоні, Вінниці, Житомирі, Львові та областях ті відділення, що за графіком працюють по суботах, 09 червня 2018 року (в суботу) працюватимуть в штатному режимі з 12:00 (до 12:00 приймання платежів виключно через інформаційно-платіжні термінали)!

У період з 08 по 09 червня 2018 року можливе часткове обмеження функціоналу роботи онлайн-сервісів «Ощад 24/7» для клієнтів Одеського, Сумського, Львівського, Вінницького, Житомирського, Херсонського, Чернігівського, Донецького, Луганського, Харківського та Київського обласних управлінь – лише в частині перегляду залишків по поточних рахунках. Операції по платіжних картках у банкоматах, інформаційно-платіжних терміналах та торговельно-сервісній мережі проводитимуться в звичайному режимі без обмежень.

Робота над проектом UDa розпочалась у 2015 році. Наразі проведено функціональне тестування всіх модулів системи та успішно здійснено перші етапи міграції даних клієнтів центрального офісу та одинадцяти регіонів. Клієнтів, чиї дані було перенесено, було заздалегідь попереджено про нетривале обмеження функціоналу онлайн-сервісів і, сподіваємось, вони не відчули незручностей.