$45,6 млн бонусів. Яку нагороду заслужило правління Нафтогазу

Вчора ЗМІ повідомили, що топ-менеджери Нафтогазу отримають майже $50 млн бонусів за перемогу над Газпромом у Стокгольмському Арбітражі. Суспільство реагує на це рішення по-різному. Одні погоджуються, що праця хороших управлінців повинна оплачуватися відповідно. Інші вважають, що не варто роздавати мільйони з кишені платників податків.

Кабмін відклав підвищення тарифів на газ для населення

Кабінет міністрів продовжив дію спеціальних зобов'язань з продажу природного газу для потреб населення і теплокомуненерго за зниженою ціною до кінця липня 2018 року.

Новим заступником голови НБУстане топ-менеджер ВТБ Банку— ЗМІ

30 травня Сергій Холод подав до НБУ декларацію як кандидат на посаду заступника голови НБУ. Як зазначається, після перевірки його декларації питання призначення Холода буде винесено на засідання Ради НБУ.

Екс-президент України став головою наглядової ради Альпарі Банку

Альпарі Банк 25 травня призначив головою наглядової ради екс-президента України Віктора Ющенка. Раніше наглядову раду очолював Володимир Лановий. Ющенко призначений строком на один рік.

Мінфін залучив до бюджету 2 мільярди гривень від продажу ОВДП

Міністерство фінансів на плановому аукціоні з розміщення облігацій внутрішньої державної позики залучило до держбюджету 61,6 млн грн і 64,6 млн євро.

Сорос заговорив про велику глобальну фінансову кризу. Відео

Зростання курсу долара і відтік капіталу з ринків, що розвиваються може привести до ще одної великої фінансової кризи.