Саме тому, підбиваючи річні підсумки по Швейцарському фонду ICE AM, було прийнято рішення, що результати повинні бути підтверджені аудитором.

Адже якщо фонд заробляє таку прибутковість в доларах (40%), аудиторська перевірка просто необхідна, що б ні в кого не виникло сумнівів в достовірності отриманого доходу.

До слова, наша швейцарська юрисдикція регулюється одним із найсуворіших регуляторів в Європі finma, який за своїми стандартами може зрівнятися з американським SEC.

У 2016 році, коли створювався ICE AM, була усвідомлено обрана одна із найсуворіших юрисдикцій, щоб проголошена нами прозорість була підкріплена не тільки словами, а й реальними вчинками. Тому, аудиторська перевірка — це ще одна можливість продемонструвати нашим клієнтам свою прихильність проголошеним ідеалам прозорості.

У компанії є три основних інвестиційних стратегії, кожна з яких за підсумками 2017 року має позитивну прибутковість:

Підтвердження показників прибутковості — аудит

Наведені вище дані є вирізкою зі звіту, який ICE AM недавно отримала за підсумками аудиту. Ознайомитися зі звітом можна на сайті компанії, а так само в блозі СЕО ICE FX.

Оцінка прибутковості стратегій ICE AM полягає не тільки в показниках прибутковості в розрізі місяців і за рік. Крім цього трек-рекорд стратегій оцінювався визначенням значень коефіцієнтів Сортіно, Шарпа і Калмар, які також наведені в електронній версії аудиторського звіту:

Виконавцем аудиторської перевірки трек-рекорду стратегій ICE AM стала компанія KPMG, яка входить в big-4 і має статус однієї з найавторитетніших і найбільш затребуваних аудиторських компаній в світовому масштабі. Це ще одне підтвердження достовірності показників прибутковості стратегій виключає будь-які підозри на фальсифікацію даних. KMPG за визначенням не може дозволити собі цього в силу своєї репутації.

Необхідно згадати, що ICE AM є одним з підрозділів групи компаній ICE GROUP. Крім ICE AM в групу входить інвестиційна брокерська компанія ICE FX, яка також проходить аудиторську перевірку. Результати аудиту ICE FX очікуються в найближчі місяці.