«Платіжні картки від банку «Південний» — це не тільки захищені розрахунки, безконтактні технології та надійність українського банку, а й приємні сюрпризи. Південний — нині чи не єдиний в Україні банк, який підключив до програми винагород Mastercard всі платіжні картки Masterсard для роздрібних клієнтів. Відтепер можна не просто зручно та безпечно розплачуватися картою, а отримувати при цьому набагато більше, адже банк і Mastercard підготували багато несподіваних та приємних подарунків та сюрпризів для учасників Програми винагород Mastercard», — прокоментував директор Департаменту роздрібного бізнесу банку «Південний» Артем Семейнов.

У програмі винагород беруть участь власники будь-яких карток банку «Південний» від Masterсard. Усі діючі картки клієнтів автоматично додаються в програму лояльності, об’єднуються в «сім’ю», а всі бали накопичуються на єдиному бонусному рахунку. Бали автоматично зараховуються на рахунок клієнтів після кожної оплати карткою Mastercard від банку «Південний».

Щоб взяти участь у програмі треба зробити наступні кроки:

  • відкрити картку Mastercard в одному з відділень банку «Південний»;
  • зареєструватися в програмі Mastercard;
  • оплачувати карткою покупки в торгово-сервісних мережах, мережі інтернет і отримувати 1 бал за кожні витрачені 10 або 15 грн на території України чи закордоном, також можна отримати бонусні бали за окремими спеціальними пропозиціями;
  • перевірити кількість нарахованих балів, а також замовити подарунки за каталогом можна в oсобистому кабінеті учасника програми.

Серед подарунків – подарункові сертифікати, техніка та різноманітні гаджети, техніка для дому, спортивні товари, поповнення рахунків мобільного зв’язку, сувеніри та багато іншого. Більш детальну інформацію можна дізнатися за посиланням.