Купити Rolls-Royce Cullinan можна буде з літа за ціною від $325 тисяч, повідомляє ТопЖир.

Новий Rolls-Royce Cullinan відрізняється строгим незграбним дизайном з фірмовою хромованою решіткою радіатора. У традиціях британської марки задні двері відкриваються проти руху.

В основі автомобіля лежить алюмінієва просторова рама. Новий Роллс-Ройс досягає 5341 мм в довжину при колісній базі в 3295 мм, тобто він на 20 см довше конкурента Bentley Bentayga. Маса авто - 2660 кг.

В обробці салону використані шкіра, дерево і полірований алюміній. Передбачена і віртуальна панель приладів, а тачскрін мультимедіа в неробочому стані ховається за спеціальною кришкою.

Покупець зможе вибрати формат другого ряду - два окремі крісла з електроприводом або тримісний диван. Обсяг багажника становить 560 л, а в його підлозі розміщені крісла, що складаються для пікніка.

Комплектація Rolls-Royce Cullinan включає проекційний дисплей, камери 360-градусного огляду, систему нічного бачення. Також передбачені технології превентивного гальмування, контролю розмітки і стеження за втомою водія.

Під капотом Rolls-Royce Cullinan - 6,75-літровий V12 твін-турбо потужністю 570 к. с., що працює в парі з 8-ступінчастою АКПП. Максимальна швидкість становить 250 км/г.

Позашляховик Роллс-Ройс отримав повний привід і пневмопідвіску із змінним кліренсом. Він здатний долати півметрові броди.