Про це в інтерв'ю CNBC заявила глава біржі Адена Фрідман, повідомляє Forklog.

Таке визнання Адена Фрідман зробила в прямому ефірі в середу, 25 квітня, відповідаючи на питання про те, якої позиції дотримується правління Nasdaq і вона сама щодо криптовалют, особливо з позиції постачальника послуг.

В ході бесіди ведучий програми Squawk Box Кевін О'Лірі підняв питання про недостатню ліквідність багатьох криптовалютних бірж, припустивши, що Nasdaq міг би бути очевидною відповіддю на цю проблему.

«Сьогодні ринок криптовалют нерегульований, так що рішення про те, щоб стати критобіржою ми не приймали, але ми вже поставляємо нашу технологію», — сказала Адена Фрідман.

Це зауваження глави фондової біржі відносилося до новини про те, що біткоін-біржа Gemini задіє технологію Nasdaq для відстеження ринкових маніпуляцій, однак наступне її зауваження виявилося більш цікавим.

«Втім, з часом, якщо ми побачимо, що люди готові до більш регульованого ринку і справедливим умовам для інвесторів, Nasdaq, безсумнівно, розгляне можливість того, щоб стати криптобіржею», — сказала Адена Фрідман.

Також їй було поставлено питання про те, чи вірить вона сама в криптовалюти.

«Я безумовно можу так сказати. Я вірю, що криптовалюти будуть продовжувати існувати, і це всього лише питання часу, як багато цьому простору буде потрібно часу, щоб стати більш зрілим. Як тільки ми побачимо, що можемо задатися питанням те, чи хочемо ми пропонувати для всього цього регульований ринок, Nasdaq безперечно цю можливість розгляне», — додала вона.

Раніше «Мінфін» повідомляв, що Nasdaq в партнерстві з брокером Cantor Fitzgerald LP планує запустити торги ф'ючерсами на біткоіни в першій половині 2018 року.