Згідно із затвердженими на зборах річних результатів діяльності Райффайзен Банку Аваль та його дочірніх підприємств, прибуток банку за 2017 рік склав 4 468,581 млн грн. Його буде розподілено наступним чином: 0,7 млн грн буде спрямовано на виплату дивідендів власникам привілейованих акцій банку, майже 223,5 млн грн направлять у резервний фонд банку, близько 4 244,4 млн грн буде виплачено у вигляді дивідендів власникам простих акцій банку.

На своїх зборах акціонери банку вирішили змінити тип акціонерного товариства на приватне акціонерне товариство. У зв’язку з цим змінюється і найменування банку — з Публічного акціонерного товариства «Райффайзен Банк Аваль» на Акціонерне товариство «Райффайзен Банк Аваль». Скорочена назва — АТ «Райффайзен Банк Аваль» — лишилася без змін.

На зборах було обрано Наглядову раду Райффайзен Банку Аваль, до якої входять Голова Наглядової ради Мартін Грюль, заступник Голови Наглядової ради Андрій Степаненко, а також члени Наглядової ради Джозеф Еберле (Joseph Eberle), Харальд Кроегер (Harald Kroeger), Роберт Фріц (Robert Fritz), Андреа Морару(Andreea Moraru), Ганна Дерев’янко, Павло Шеремета, Даніель Білак.

У зв’язку з прийнятими акціонерами рішеннями та вступом в дію нових законодавчих норм на зборах акціонерів було також внесено зміни до статуту та низки інших документів банку шляхом затвердження їх нових редакцій, а також затверджено положення про Наглядову раду банку.