ТОП-5: «Обслуговування юридичних осіб», «Кредити малому і середньому бізнесу», «Кредит готівкою», «Іпотечний кредит».

ТОП-10: «Преміальний банкінг», «Зарплатні проекти», «Обслуговування фізичних осіб у відділенні», «Ощадний вклад», «Овердрафти».

Високу оцінку Креді Агріколь Банк отримав завдяки цілому комплексу фінансових показників. Безумовно, одним з ключових факторів успіху є бездоганна репутація банку і потужна команда топ-менеджерів, які в цьому році знову були високо оцінені експертним журі. Відразу чотири члени Правління отримали нагороди як провідні банкіри:

Жан-Поль Пьотровскі, Голова Правління Креді Агріколь Банку, увійшов у ТОП-10 «Найкращих топ-менеджерів банку».

Лариса Бондарєва, член Правління, відповідальна за корпоративний бізнес, МСБ і агрі-агро Креді Агріколь Банку увійшла у ТОП-5 «Найкращих корпоративних банкірів».

Галина Жукова, член Правління, відповідальна за роздрібний бізнес, мережу і діджитал, увійшла у ТОП-5 «Найкращих роздрібних банкірів».

Режис Лефевр, член Правління, фінансовий директор Креді Агріколь Банку, зайняв перше місце у номінації «Найкращий фінансовий директор банку».

Основою для щорічного дослідження традиційно служить квартальна і річна звітність банків, а також інформація, яку додаткову надають фінустанови організаторам дослідження. Окрім визначення 50 провідних банків, було складено 15 тематичних і 5 персональних рейтингів.