Також за підсумками професійного конкурсу, в якому найкращі рішення для бізнесу визначали члени журі, електронний банк Приват24 визнано найкращим фінансовим продуктом року для Е-commerce.

Цього року заявки на участь у Всеукраїнському конкурсі інтернет-проектів Ukrainian E-Commerce Awards 2018 подали понад 300 інтернет-проектів, що працюють в Україні. За правилами конкурсу, 30 членів експертного журі – авторитетні діячі українського e-commerce бізнесу, інвестиційних та сервісних компаній – сформували short-листи номінантів для голосування споживачів і голосували за найкращі рішення для бізнесу.

Галузь електронної комерції в Україні активно росте і розвивається, — говорить організтор конкурсу Артем Рудько, СEO Ukrainian E-commerce Expert. З минулого року ринок e-commerce виріс на 35%. Це підтверджує і зростання кількості поданих на конкурс заявок. Стало значно більше безготівкових розрахунків. Тут ключовий сектор — фінансовий. І ПриватБанк, як один з основних учасників ринку, серйозно допомагає розвитку цього сектора економіки.