Богдан Терзі: відгуки про те, як фінансовий експерт починав свою кар'єру

Професіоналізм Богдана Терзі підтверджується більш ніж 10-річним досвідом роботи в сфері бізнесу, економіки та фінансів. За професією Bogdan Terzi – фінансовий аналітик. Саме з цієї діяльності майбутній експерт почав свою кар'єру. Богдан проводив всебічний аналіз фінансової діяльності різних підприємств і давав цінні рекомендації з планування та підвищення економічної ефективності. Однак для успіху потрібно постійний розвиток і рух вперед – через деякий час Богдан Михайлович підвищив свої навички до рівня фінансового експерта широкого профілю. Приблизно в цей же час він відкрив для себе новий напрямок – трейдинг на фінансових ринках. Богдан Терзі активно зайнявся аналізом фінансових активів для того, щоб визначити їх інвестиційні характеристики. Богдан Михайлович працював з найбільшими торговими майданчиками світу і їх інструментами: золотом, нафтою, валютою та іншими цінними активами. Приблизно в цей же час до Богдана Михайловича почали звертатися приватні інвестори і трейдери з проханням оцінити перспективу вкладення грошових коштів на фінансових ринках. Зараз Богдан Терзі працює над запуском бізнес-блогу «Миризнес».

Через те, що бажаючих отримати консультацію ставало все більше, в 2008 році була створена компанія FinExpert, яку очолив Богдан Михайлович. Фінансові аналітики, економісти і консультанти самостійно розробляли найактуальніші інвестиційні ідеї, надавали точні економічні прогнози, а також забезпечували авторські торгові системи, завдяки яким клієнти гарантовано отримували прибуток. У компанію FinExpert зверталися ті, хто бажав примножити свій капітал і навчитися грамотно розпоряджатися фінансами. Компанія FinExpert успішно розвивається і сьогодні, а відгуки про неї ви легко знайдете в мережі Інтернет.

Богдан Терзі – людина всебічно розвинена, харизматична і приваблива. За час своєї професійної діяльності він провів незліченну кількість семінарів та майстер-класів по всій Україні, був гостем і експертом багатьох телепередач.

Богдан Терзі: розробник стартапів і консультант по бізнесу, топ-маркетолог агентства Amillidius

В даний час Богдан Терзі активний, як ніколи раніше. Останні кілька років він розвиває новий напрямок – бізнес-консультування і допомогу стартапам. Адже тільки професіонал, який знає про бізнес, фінанси і економічну ситуацію в світі абсолютно все, може дати дійсно цінну рекомендацію щодо розвитку бізнесу.

До речі, багато років Богдан Терзі відданий єдиній компанії, в якій почалася його успішна кар'єра. Це компанія «Центр Біржових Технологій». У партнерську мережу ЦБТ входить FinExpert, а також маркетингове агентство Amillidius. До речі, останнім часом Bogdan Terzi приділяє багато часу просуванню компаній на ринку, підвищенню впізнаваності їх бренду саме у співпраці з агентством Amillidius.

За відгуками колег, найкраща фраза якою можна охарактеризувати їх керівника Богдана Михайловича, звучить так: «Талановита людина – талановита в усьому».

Бажаємо Богдану Терзі підкорення нових вершин!