Сьогодні і завтра в головному офісі Мегабанку в Харкові проходить корпоративний тренінг Валентина Касюна, що має більш ніж 13-річний досвід в напрямку дистанційного обслуговування клієнтів і продажів. Тренер працював з такими компаніями, як OLX, Vodafone, Київстар, Альфа-Банк, Укрсоцбанк, Укргазбанк, УкрСиббанк, AXA (страхування), Lego, RBC Money, ВЕКО (побутова техніка), а також найбільшими аутсорсинговими контактними центрами України Global Bilgi, Beeper та іншими.

«Жодна проблема не може бути вирішена на тому рівні розуміння, на якому вона виникла» – ці слова Альберта Ейнштейна актуальні і для роботи call-центру великого банку. Світові тренди такі, що багато професій в майбутньому вимруть, автоматизуються або видозміняться.

У той же час робота в call-центрі дає можливість будь-якому співробітнику отримати головний навик, який необхідний для успішної кар'єри сьогодні і без сумніву залишиться затребуваним в майбутньому. Це комунікативний навик. «Де ще, як не в call-центрі, ви навчитеся однаково успішно вести переговори з тисячею різних клієнтів, від бабусі до мільйонера?», – запитує Валентин Касюн, і з ним важко не погодитися.