Таскомбанк став лідером у номінації «Корпоративний партнер», яка визначає кращих гравців ринку у сфері забезпечення стабільної і якісної роботи з корпоративними клієнтами, а також фінансування реального сектора економіки. Зокрема торік Таскомбанк наростив кредитний портфель юридичних осіб на 86%, кошти юридичних осіб збільшились на 61%, а процентний дохід — на 89% порівняно з 2016 роком.

Також Таскомбанк увійшов до п’ятірки лідерів у номінації «Опора МСБ», що визначає лідерів ринку у сфері кредитування та обслуговування малого та середнього бізнесу. За минулий рік Таскомбанк збільшив кредитний портфель МСБ у 2,5 рази. На сьогодні 79% клієнтів-юридичних осіб — це малі та середні підприємства, чиї депозити й залишки на рахунках складають 20% пасивів юридичних осіб Таскомбанку.

«Останні кілька років Таскомбанк розвивається динамічними темпами, й позитивні фінансові показники лише додають оптимізму. Прагнучи бути на крок попереду ринку, ми активно інвестуємо в інновації, модернізацію діючих та створення нових сучасних віддалених каналів доступу до банківських продуктів та сервісів, стаючи з кожним роком все більш технологічним. Разом з тим, нашим основним активом ми вважаємо наших клієнтів, з якими будуємо відкриті, довірчі й довгострокові відносини. Нам приємно, що з кожним роком їх стає все більше, а високі позиції в рейтингах тільки підтверджують правильність нашої стратегії та зростання довіри з їх сторони», — підкреслив т. в. о. Голови Правління Таскомбанку Володимир Дубєй.