До президії бюро увійшли страхові компанії: «Українська страхова група», «Арсенал-страхування», «Уніка», «ПЗУ Україна», «Юнівес», «АХА Страхування», «Альфа Гарант», повідомляє Інтерфакс-Україна.

Крім того, кандидатами в члени президії було обрано НАСК «Оранта» і «ІНГО Україна».

Голосування проходило поіменно за кожну страхову компанію, що увійшла в узгоджений асоціаціями страховиків список. На сім місць у президії претендувало вісім страховиків. Отримавши найменшу кількість голосів СК «ІНГО Україна» перейшла в кандидати в члени президії.

Як зазначив президент Української федерації убезпечення Андрій Перетяжко, при формуванні списку враховувався принцип ротації: по два представники від діючих об'єднань страховиків (ЛСОУ, УФС, НАЦУ, АСБ), наявність в президії двох представників від повних членів бюро, наявність компаній з вітчизняними та іноземними власниками.

Крім того, збори не дали згоду на включення до статуту об'єднання норми про обов'язкове пряме врегулювання, а також прийняло порядок оплати добровільних членських внесків за внесення в централізовану базу даних недостовірної інформації.