Як і однойменне місто в Великобританії, будинок «Честер» розмістився неподалік «Ліверпуля», що у 1-ій черзі. Довкола нього розташовано сквер, дитячий майданчик, літній театр, а трішки далі – школа і дитячий садок.

Унікальна відмінність будинку полягає в концептуально новому плануванні квартир де прораховані усі побажання інвесторів, щодо ергономіки та зручності для створення комфортного простору для життя.

На старті продажів ціни в будинку «Честер» приємно вражають – від 17 480 грн/кв.м. А перші 10 інвесторів отримають приємні подарунки від «Нової Англії». Запланована дата здачі будинку в експлуатацію 4 квартал 2019 року.

Окрім того, існуючі та майбутні інвестори мають шанс не лише обрати для себе найкраще планування в новому будинку, а й виграти TOYOTA C-HR HYBRYD! Адже триває акція «Дружині квартиру – собі автомобіль» – чи не найкраща пропозиція квітня?!

Нагадаємо, що друга черга міста в місті «Нова Англія» складається з 3-х будинків, які виконані в стилі англійської неокласики і названі на честь трьох міст Англії: «Честер», «Бірмінгем» і «Брістоль». Будинки першої черги міста в місті «Нова Англія»: «Ліверпуль», «Кембрідж» та «Оксфорд» вже отримали Сертифікат про готовність об’єкта будівництва до експлуатації.

Надихаючись англійською класичною архітектурою, команда девелопера Royal House змогла створити справжнє англійське місто в Києві, а витримана англійська практичність реалізована в зручних планувальних рішеннях.