Про це сказано в офіційній відповіді Головного управління ДФС в Харківській області на запит журналістів, текст якого мають Українські Новини.

Згідно з цим документом, в квітні 2017 року Кривуц через автомобільний пункт пропуску «Гоптівка — Нехотєєвка» ввезла на територію України автомобіль Mercedes-Benz CLK 320 з державними реєстраційними знаками Литви в митному режимі «тимчасове ввезення».

У листопаді 2017 року в Управління ДФС в Харківській області надійшов лист Управління патрульної поліції в Харкові, в якому повідомлялося про факти систематичного користування громадянкою Кривуц автомобілем Mercedes-Benz CLK 320 з єврономером.

«Громадянка Кривуц неодноразово затримувалася співробітниками поліції у Харкові у зв'язку з порушеннями нею правил дорожнього руху», — йдеться в тексті.

Автори листа також зазначають, що Кривуц 28 грудня 2017 року відмовилася від дачі пояснень за фактом користування автомобілем.

У зв'язку з цим 5 квітня Харківська митниця ДФС винесла постанову, в якому Кривуц була визнана винною в порушенні митних правил за ст. 485 Митного кодексу, на неї наклали штраф у розмірі 300% невиплачених платежів, або 1,756 млн гривень.