Від розпродажу альткоінов індекс домінування біткоіна виріс до 45,2%. Сукупна капіталізація ринку криптовалют опускалася до $251,7 млрд. На момент підготовки огляду капіталізація ринку становить $263,8 млрд.

Після заборони реклами ICO криптовалют в Google, Facebook і Twitter, а також невизначеності навколо регулювання крипторинка і ICO, інвестори стали виходити з альткоінів в біткоіни. На ринку біткоіни розпродають з 24 березня на тлі надходження іншої негативної інформації.

На початку березня агентство фінансових послуг Японії (FSA) призупинило діяльність двох японських криптобірж — FSHO і Bit Station. П'яти біржам (Tech Bureau, GMO Coin, Bicrements, Mr. Exchange іCoincheck) було видано припис, щоб вони надали письмовий план щодо поліпшення безпеки до 22 березня.

У четвер, 29 березня, стало відомо, що біржі Mr. Exchange і Tokyo GateWay відкликали подані раніше заявки на отримання ліцензій FSA. Оскільки представники бірж не робили офіційних заяв, то по ринку поповзли різні чутки про їх закриття.

Біржа OKEx вирішила з 30 березня прибрати всі пари з Bitcoin Cash і залишити пари з BTC, ETH and USDT (BCH / BTC, BCH / ETH, BCH / USDT). Своє рішення представники біржі пояснили низьким попитом на пари.

Серія негативних новин продовжилася. Народний банк Китаю назвав криптовалюти одним з факторів ризику для стабільності юаня і має намір посилити регуляційні вимоги, що пред'являються до представників індустрії криптовалют як всередині країни, так і за її межами.

І хоча ціна на біткоіни відновилася на 9,9% від $ 7269, на ринку переважають «ведмежі» настрої. Покупцям не вдається переломити «ведмежий» тренд, так як вранці азіатські трейдери агресивними продажами зводять нанівець всі їхні зусилля. Щоб розраховувати на висхідну корекцію до $ 8300, біткоіну потрібно закрити сьогоднішній день близько $ 7500.

Якщо в суботу або неділю рівень $6600 не встоїть, то курс біткоіна оновить лютневий мінімум на позначці $6000. В цьому випадку про ралі біткоіна можна забути до кінця липня, а там потрібно готуватися до падіння курсу до $4000 на тлі закриття довгих позицій, стопаутів, а також захисних стопів (де вони є).