Головною темою музично-світлового перформансу стануть основні цінності Французької республіки: свобода, рівність та братерство. Цьогорічна вистава — це спільний франко-український перформанс, в якому злилися оригінальна музика французького композитора, постановка українського режисера, диригування люксембурзького музиканта та виконання українськими музикантами.

Нагадаємо, що Французька весна триватиме протягом усього квітня і «захопить» дев’ять міст України: Харків, Дніпро, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Львів, Одесу, Рівне та Бердичів. Спільні франко-українські проекти знайдуть своє продовження у всіх аспектах мистецтва: художніх виставках, театральних виставах, фото проектах, муралах, творчих зустрічах, і, звісно, у особливих кінопоказах.

Цього року UKRSIBBANK BNP Paribas Goup став ексклюзивним партнером кінопрограми фестивалю, яка відкриється 4 квітня ретроспективами екранізацій французьких бестселерів — «Роман з кіно». Особливістю Французької весни стануть допрем'єрні покази найактуальніших кіно-новинок французьких режисерів. А на вже традиційних для «Французької весни» «Довгих ночах короткого метру» покажуть вибірку найкращих короткометражок з міжнародних фестивалів у Каннах, Клермон-Феррані, Нью-Йорку та Торонто.

Перед кожним показом приємною ноткою до перегляду французького кіно будуть розваги та смачні сувеніри від UKRSIBBANK. У яскравій фотозоні усі бажаючі зможуть зберегти приємні спогади про подорож до світу Французького кіно. Отримати свої світлини можна буде за посиланням.

Детальну програму Французької Весни шукайте тут.