Висока вартість авіаквитків стимулює попит на всілякі спецпропозиції – акції, знижки і лайфхаки, які начебто дозволяють купити квитки дешевше. На жаль, часто така економія виявляється оманливою: під видом акції турагенції пропонують клієнтам стандартні ціни. У результаті люди виявляються ошуканими та купують квитки за великі гроші.

Але придбати квитки з реальною і фінансово відчутною різницею можливо. Подивимось, чим онлайн-модуль для вибору квитків компанії «Бізнес Візит» відрізняється від аналогічних сервісів.

Простий пошук дешевих авіаквитків

Онлайн-модуль «Бізнес Візит» нагадує звичайний тематичний агрегатор квитків, але має ряд переваг. Вам необхідно ввести дані про заплановану подорож – і модуль запропонує вам повний перелік недорогих квитків, поруч із якими буде вказана їх точна вартість.

Кожен мандрівник може придбати авіаквитки онлайн і оцінити зручність форми бронювання. Вона має такі переваги:

  • повна база міст та інтелектуальна система визначення пункту вильоту і прибуття;
  • гнучкий інтерфейс з легким перемикачем валюти тарифу;
  • розширений пошук із додатковими критеріями: кількістю пересадок, бажаною авіакомпанією і т.д.;
  • бронювання дешевих квитків у два боки, формування складного маршруту;
  • вказання інтервалу між рейсами;
  • можливість роздрукувати квитки чи відправити електронним листом;
  • опція відкладеної оплати та інше.

Сайт «Бізнес Візит» має важливі особливості:

  • До уваги клієнтів пропонуються лише ті квитки, які дійсно мають знижену ціну у порівнянні зі стандартною.
  • Користувачі можуть не лише купити квиток, але і одразу забронювати номер у готелі або взяти у прокат авто у будь-якій країні.
  • Окрему увагу варто приділити захисту персональних даних клієнтів компанії. На сайті використовується багаторівнева система захисту інформації, у тому числі безпечний протокол HTTPS.

Таким чином ви купите авіаквитки максимально просто та безпечно. Пошук допоможе швидко дізнатись про наявність вільних місць і квитків у будь-якому напрямку, з урахуванням пересадок (або без них).

Сучасний онлайн модуль гарантує лише достовірну інформацію, що дозволить вам зекономити сили і кошти, а також приділити більше уваги підготовці до подорожі.

Довідка:

Всеукраїнська туристична компанія «Бізнес Візит» пропонує повний спектр туристичних послуг: допомогу у виборі авіа-, ж/д, автобусних квитків, готелів і турів, а також надає професійну підтримку в оформленні віз. Послуги агентства здійснюються в офісах, дистанційно чи онлайн 24/7. Партнери компанії знаходяться у 35 містах України.

Контакти:

м. Київ, вул. Верхній Вал, 4а, оф.304

+38 (044) 303 91 62

businessvisit.com.ua