Крім розвитку продуктів, орієнтованих на сегмент преміального банкінгу, для нас не менш важливий розвиток регіональних представництв. Банк радий повідомити про відкриття преміального відділення в місті Дніпрі за адресою: узвіз Крутогірний, 33.

У новому відділенні персональні менеджери Таскомбанку уважно вивчать ваші потреби та запропонують варіанти для вирішення поставлених фінансових завдань з обслуговування не лише приватного капіталу, але й підтримки бізнесу. Спеціально підготовлені експерти забезпечать банківське обслуговування преміум-класу, що відповідає кращим світовим практикам. Підвищений рівень комфорту відділень та наявність зручних кімнат переговорів сприятимуть укладенню вигідних контрактів та проведенню вдалих переговорів. Крім того, ми гарантуємо високий рівень безпеки, адже офіси private banking Таскомбанку обов’язково мають окрему парковку, посилену охорону, депозитарій, обладнаний за найвищими стандартами безпеки.

Таскомбанк приділяє багато уваги якості своїх послуг та їх доступності в різних містах країни. Постійно розвивається та нині private banking від Таскомбанку представлений у Києві, Дніпрі, Одесі, Львові, Полтаві, Кропивницькому, Харкові, Тернополі, Рівному та Сумах.

«Наша унікальна перевага в тому, що клієнти private banking приходячи до відділень Таскомбанку, можуть отримати послуги не лише як фізичні особи, але й перевести на повне обслуговування свій бізнес», — розповідає Олег Поляк, Заступник Голови Правління Таскомбанку. — «Ми можемо запропонувати якісне розрахунково-касове обслуговування, підібрати найвигіднішу депозитну програму для розміщення коштів та оптимальну програму кредитування для фінансування бізнесу клієнта», — підкреслив Олег Поляк.