Рекомендуючи розрахунково-касове обслуговування у «ТАС24 Бізнес» своїм партнерам, клієнтам і друзям, ви можете обслуговуватися безкоштовно!

Умови акції прості:

Шаг 1. Зайти і мобільний додаток «ТАС24 Бізнес»: «Послуги»> «Запросити друга».

Шаг 2. Відправити своїм партнерам, клієнтам і друзям рекомендацію відкрити рахунок у «ТАС24 Бізнес» будь-яким зручним для вас способом. Посилання можна надати у вигляді QR-коду на екрані смартфону, відправити через месенджери або смс-повідомлення, розмістити на своїй сторінці у соцмережі або де завгодно.

Шаг 3. Друг за вашою рекомендацією відкриває рахунок, і ви обидва отримуєте 1 місяць безплатного обслуговування*!

Більше рекомендацій — більше подарунків! Кількість подарункових тарифних пакетів не обмежена: скільки друзів відкриють рахунки за вашою рекомендацією, стільки місяців безкоштовного обслуговування ви отримаєте!

Період дії Акції: з 15 березня по 15 травня 2018 року включно по всій території України, крім АР Крим і зони проведення АТО.

* Безкоштовний місяць обслуговування активується з 1 числа місяця, наступного за місяцем відкриття рахунку друга, який прийшов за Вашою рекомендацією.

Дізнатися більше про переваги обслуговування у «ТАС24 Бізнес» можна на сайті 24b.tascombank.ua і за телефонами Контакт-центру: 0 800 503 580 і 044 393 25 90.