«Офіційний вступ Ідея Банк до Львівської ТПП є важливим кроком для розширення професійних контактів і ділових партнерів, а також дозволить посилити підтримку малого та середнього бізнесу в регіоні», — сказав Славомір Шляк, член Правління, адміністративний директор Ідея Банк.

Як повідомлялося раніше, в рамках своєї стратегії розвитку Ідея Банк планує наростити обсяги кредитування МСБ у 2018 році в два рази.

Львівська торгово-промислова палата є бізнес — асоціацією, яка створена для сприяння інноваційному розвитку економіки регіону та всіх видів підприємництва, а також підвищення конкурентоспроможності ділового середовища.

Власна регіональна мережа банку налічує 82 відділення, які покривають усі обласні центри України. Ідея Банк співпрацює з десятьма банками-партнерами та здійснює продажі через понад 2,4 тис. партнерських торгових точок.

Банк є багаторазовим переможцем різних конкурсів і рейтингів. За підсумками третього кварталу 2017 року Ідея Банк увійшов до рейтингу найбільш стійких до потрясінь банків за версією фінансового видання «Мінфін». За підсумками першого кварталу 2017 року Банк увійшов до ТОП-15 фінустанов із найнадійнішими депозитами «Рейтингу надійності банківських депозитів», упорядником якого є рейтингове агентство «Стандарт — Рейтинг». У минулому році рейтингове агентство «Кредит — Рейтинг» також підтвердило рейтинг Ідея Банку на рівні uaA +, прогноз стабільний