Стенд Мегабанку привернув увагу власників і топ-менеджерів ряду великих виробників сільськогосподарської продукції України і Європи. Робочі дні виставки були наповнені корисними зустрічами з представниками компаній, що працюють в сферах виробництва сільськогосподарської техніки, рослинництва, тваринництва, біоенергетики, енергозберігаючих технологій, логістики та будівництва в АПК і т.д.

Представники банку познайомили аграріїв з нашими послугами за напрямками авалювання векселів, фінансування оборотних коштів і покупки техніки під посівну кампанію, а також іншими можливостями банку, які дають можливість працівникам сфери сільського господарства отримати значні оборотні кошти в стислі терміни і на лояльних умовах.

В ході заходу співробітники профільного управління банку провели переговори щодо співпраці з одним з найбільших європейських виробників сільськогосподарської техніки. Послугами банку в сфері авалювання векселів також зацікавився український виробник мікродобрив.

Нагадаємо, в 2017 році загальна сума контрактів українських і зарубіжних аграрних компаній з Мегабанком склала понад 153 млн грн.