Але це не готовий до випуску автомобіль, а передсерійний прототип. Навіть на автосалоні машину показали в спеціальному незвичайному камуфляжі, повідомляє Автоцентр.

Технічні характеристики Audi e-tron виробник поки не розголошує. Відомо тільки те, що паркетник отримає систему повного приводу.

Також повідомляють, що для «тривалої подорожі» досить буде зарядки протягом 30 хвилин на спеціальній станції. Скільки становить «тривала подорож» в кілометрах — таємниця.

Варто зазначити, що вже в кінці поточного року кросовер планують запустити у виробництво. Перед початком серійного випуску, компанія проведе масштабне тестування для доведення всіх характеристик.

250 прототипів намотають сумарно 5 мільйонів кілометрів. Тести пройдуть в різних кліматичних умовах (при темперратуре від -20 до +50 градусів за Цельсієм), на високогір'ї, а драйверські якості будуть відточувати на Нюрбугрингу.

Керівництво компанії заявляє, що вже до 2020 року модельний ряд Ауді налічуватиме 3 електромобіля: крім е-трону вийде компактний кросовер і седан. А вже до 2025-го електричних моделей буде 20.