Не дивлячись на те, що інвестори продовжують віддавати перевагу більш консервативним і звичним з перерахованих вище напрямків, — альтернативні варіанти також набирають популярності. Це обумовлено тим, що сучасний український вкладник з великим ентузіазмом розвиває свою фінансову грамотність, й активно реагує на нові інвестиційні пропозиції.

Орієнтуючись на активний інтерес української інвесторської аудиторії, компанія One Invest, у процесі тривалої та ретельної підготовки до свого старту, провела детальний моніторинг фінансового ринку, і вирішила поділитися результатами власних досліджень щодо можливостей найрентабельніших вкладів. Які зі способів вкладень найбільш вигідні? Як, скільки, а головне, у що інвестувати, — розповіла компанія One Invest.

P2р

«Person to person» або «Peer to peer», що в перекладі з англійської означає «Від людей до людей» або «Від рівного до рівного». Це — один із новітніх способів інвестування. Його суть полягає у вкладеннях на основі взаємного кредитування фізичних осіб. Перевагою такого виду інвестування є укладення домовленості на власних умовах, за допомогою призначених для цього онлайн майданчиків і без необхідності у регуляції фінансовими інститутами. Відсоткові ставки такого доходу складають у середньому від 12% до 16% річних.

Депозитні вклади

Один із найбільш поширених способів збільшення своїх коштів за допомогою інвестування. Така популярність обумовлена ​​початком його використання ще з часів Радянського Союзу. Але як показує практика, подібний варіант має ряд недоліків. Наприклад, згідно зі статистикою, за 2017 рік було ліквідовано 87 українських банків. Також, виходячи з умов вкладень, банківські депозити мають досить високий поріг і невелику відсоткову ставку, які у середньому становлять: 50 000 грн. і 14% річних. По-друге, відсоткова ставка по депозитах — не перекриває інфляцію. Всі ці обставини не дозволяють давати гарантій для депозитних вкладів у дотриманні балансу між: надійністю і прибутковістю.

Інвестиції у мікрокредитування

Отримання прибутку шляхом внеску у дієвий бізнес у сфері мікропозик до зарплати. Даний вид інвестування є хорошою альтернативою, оскільки, ця ніша українського фінансового ринку є однією з найбільш успішних на сьогодні. Це обумовлено рядом наступних причин:

— Погіршення платоспроможності жителів України змушує банки посилити умови кредитних видач, у той час, коли компанії, що спеціалізуються на мікропозиках до зарплати, — роблять їх максимально гнучкими та лояльними. Таким чином, споживач все частіше розглядає мікрофінансові компанії в якості гарної альтернативи;

— Перспектива мікрокредитного бізнесу, у цілому, у зв'язку з мінімізацією супутніх ризиків. Пропоновані для цільової аудиторії позикові умови, дають можливість максимально скоротити фінансові втрати компаній:

· Висока ставка відсотка — від 1% до 1,8% у день

· Короткий термін позики — до 30 днів;

· Обмежена сума кредиту.

Орієнтуючись на ці переваги, One Invest пропонує своїм вкладникам регулярний дохід, інвестуючи у рентабельний мікрофінансовий бізнес на наступних умовах (Детальніше на https://oneinvest.com.ua):

— Щоквартальний прибуток із відсотковою ставкою до 35% річних від вкладених коштів;

— Робота з вкладами від 50 000 грн;

— Діяльність компанії, знаходиться в рамках законодавчого поля України: укладення юридичного договору та проведення фінансових операцій шляхом безготівкового розрахунку.

— Повернення інвестиційного тіла — як основна результативна спрямованість компанії. Клієнти мінімізують супутні ризики, оскільки, річна відсоткова ставка по кредиту становить 500%, що дає можливість покрити всі витрати і гарантувати повернення суми вкладень.

Отже, оцінюючи вищеперелічені інвестиційні різновиди за такими критеріями як: порогова сума, процентна ставка, ступінь ризику, терміни повернення тіла вкладеної суми, рентабельність та надійність, — можна об'єктивно виділяти вкладення у мікрокредитний бізнес як фаворита.

Фахівці компанії One Invest надають якісну і розгорнуту інформацію з усіх питань співробітництва. Отримати консультацію можна:

— За телефоном: 044 33 44 601;

— Залишивши заявку на сайті: https://oneinvest.com.ua або корпоративному мейлі: info@oneinvest.com.ua