Основні можливості Cashinsky

Сервіс був офіційно представлений жителям України в серпні 2017 року. Він створений для допомоги людям, яким терміново потрібно отримати кредит. Більшість організацій надають величезний список вимог, включаючи повне пояснення мети отримання кредиту.

Сервіс дає людям такі можливості в отриманні позики:

  • Калькулятор для розрахунку суми і дати повернення споживчого кредиту. Вводите необхідну суму і дату повернення. Справа в таблиці автоматично виводяться дані: скільки грошей берете і необхідно повернути, а також крайня дата повернення.

  • Швидке погашення кредиту. Скористайтеся картою, банківським переказом або програмою Приват24. Всього пару хвилин і кредиту більше немає!
  • Стандартні умови. Для отримання грошей клієнт повинен бути повнолітнім, мати паспорт громадянина України та кредитну карту.

Офіційний сайт «Кешинського» простий, вам не потрібно шукати спеціальний розділ, де ви можете оформити кредит онлайн. На головній сторінці є можливість подати заявку.

Переваги Cashinsky

Як компанія, так і клієнти виділяють наступні плюси співробітництва:

  • Швидке отримання позики. Банк запрошує величезну кількість довідок і довго обробляє заявки. Сервіс дозволяє в будь-якому місці отримати грошові кошти, витративши менше 15 хвилин.
  • Цілодобове отримання кредиту. Цілодобово, навіть у свята і вихідні, організація дозволяє українцям оформити заявку і отримати гроші.
  • Кредит на будь-які потреби. «Кешинського» не цікавить, як і куди ви витратите займ.
  • Оформлення онлайн. Процедуру можна виконати онлайн з комп'ютера, смартфона або планшета. Досить зайти на сайт і пройти процес подачі заявки на отримання кредиту.

Більше не потрібно думати, де оформити споживчий кредит. Досить зайти на ресурс, витратити 15 хвилин і отримати грошові кошти.

Умови кредитування

Умови отримання позики наступні:

  • вік — від 18 до 60 років;
  • країна — Україна, крім жителів Криму і зони антитерористичної операції;
  • сума кредиту — від 800 до 3 000 гривень;
  • необхідні документи для оформлення — паспорт та ідентифікаційний код;
  • приблизна швидкість видачі позики — до 30 хвилин;
  • термін погашення позики — від 5 до 30 днів.

У день клієнту нараховується 1,9% на загальну суму. Якщо були порушені терміни оплати або зобов'язання, прописані в офіційному договорі, система автоматично підвищує ставку до 3 відсотків.

Cashinsky може офіційно почати процес по стягненню заборгованості з клієнта, якщо той вчасно не сплатить суму позики або порушить зобов'язання. Процес може бути переданий третім особам. В подальшому це призведе до погіршення кредитної історії.

Як взяти і повернути кредит у Кешинського

Величезна перевага — можливість онлайн з будь-якого пристрою оформити заявку на позику. Заходите на офіційний сайт. Вгорі є форма, де необхідно вибрати бажану суму і термін позики. Справа дивіться основні дані, якщо вас все влаштовує, натискаєте «Оформити заявку».

Автоматично ви перейдете на сторінку з формою для введення основних даних. Заповнюєте і відправляєте заявку. Система почне перевіряти дані і через 15 хвилин прийде повідомлення на вказаний номер телефону. При заповненні даних можна ввести адресу електронної пошти, на який прийде СМС.

Далі ви повинні ввести номер, термін дії та CW код своєї банківської картки для проходження ідентифікації. Натискаєте «Підтвердити». Вам необхідно перейти в кабінет, де вказати остаточне значення цієї суми. Ви отримаєте СМС після того, як система обробить заявку. Після цього на вашій карті з'явиться сума грошей.

Є 3 способи повернути позику:

  • Карта. Для погашення отриманої позики досить зайти в кабінет на офіційному сайті і ввести дані карти.
  • Банківський переказ. Відвідайте будь-яке відділення банку і назвіть реквізити організації для погашення позики. Знаходяться вони в особистому кабінеті.
  • Приват24. Погасіть займ прив'язаною до аккаунту картою.

Висновки

Cashinsky — українська організація, що дозволяє швидко отримати гроші онлайн. Оформити заявку можна онлайн всього за 15 хвилин. У мережі відгуки позитивні, що підвищує рівень довіри і підтверджує надійність сервісу.