Використання криптовалюти в першу чергу пов'язано з конфіденційністю. Такий спосіб оплати дозволяє клієнтам закладу приховати від своїх дружин історію платежів, що неможливо при використанні платіжних карт, повідомляє news.bitcoin.com.

Варто зазначити, що купити криптовалюту можна прямо в закладі через біткоін-банкомат. У свою чергу танцівниці можуть використовувати тимчасові тату з QR-кодами, які клієнти можуть відсканувати за допомогою своїх смартфонів. Відсканований QR-код веде на біткоіни-гаманець тої чи іншої танцівниці.

Крім проблем конфіденційності клієнтів стрипклубу, використання криптовалюти дозволяє танцівницям уникати пояснень в банках, звідки вони отримали велику суму готівки.

«Я не буду говорити назви, але є певні банки, які закривають наші рахунки і фактично відмовляють нам мати рахунки, тому що ми працюємо в індустрії розваг для дорослих», — заявила одна з стриптизерок Legends Room.

На питання про те, як часто клієнти платять біткоінами, вона відповіла, що досить часто. 26-річна танцівниця зацікавилася криптовалютою, коли їй було всього 19.