1. У період з 1 березня по 7 березня 2018 року замовте кобрендову картку Альфа-Банку Україна та Wargaming (зробіть це на сайті Альфа-Банку Україна або на сайті Wargaming та отримайте картку, скориставшись безкоштовною службою доставки картки співробітником Альфа-Банку Україна).

2. До 31 березня 2018 року включно розрахуйтеся карткою в торгівельній мережі на будь-яку суму. Бонусні 3000 золота/дублонів будуть зараховані на ваш акаунт автоматично до 15 квітня 2018 року. Детальні умови акції доступні тут.

Використовуйте «голду» та отримуйте максимум задоволення від улюбленої гри World of Tanks та World of Tanks Blitz, дублони — в World of Warships.

Нагадаємо, що з 1 грудня 2016 року Альфа-Банк Україна спільно з компанією Wargaming розпочав випуск трьох видів банківських карт для шанувальників танкових і морських боїв в іграх World of Tanks, World of Tanks Blitz і World of Warships. Картки випускаються на базі World MasterCard PayPass абсолютно безкоштовно, а їхнє річне обслуговування обійдеться у 200 грн.