Для підтвердження достовірності свого відгуку, докладу скрін виведення з особистого кабінету Weltrade:

Саме з цією фірмою я працюю вже більше року. Трапляються, звичайно ж, різні ситуації і моменти, але до сих пір не було ніяких ухилень від умов співпраці. Weltrade завжди дотримується прописаних на сайті умов.

Служба підтримки

Моя діяльність на ринку пов’язана з автоматизованими торговими системами, радниками, роботами. Як і у будь-яких інших людей, в процесі роботи у мене виникали різні питання, які я надсилав техпідтримці. Незалежно від тематики питань, будь то оновлення МТ4 до нових білдів, або уточнення по операціях, я завжди отримував швидку відповідь. Причому вона була, грамотною і кваліфікованою. Я міг надіслати її в будь-який час доби, це ніяк не впливало на швидкість. Мені дуже важливо було отримати відповідь в короткий термін, тому що питання для техпідтримки зазвичай вимагають швидкого вирішення.

Наприклад, траплялися критичні моменти, коли було важливо стежити за роботою роботів на рахунках, а не ламати голову, в чому може бути причина несправності. Дуже важливо, щоб в такій ситуації був поруч якісний торговий фахівець, готовий надати оперативну пораду. На особистому досвіду можу сказати, що техпідтримка Велтрейд дійсно надає якісний сервіс і допомагає у будь-якій ситуації. Команда працює дуже злагоджено.

Торгівля в МТ4 і «глюки».

Єдине, з чим я зіткнувся — одного разу на деяких терміналах ненадовго зник зв'язок. Але питання вирішилося після мого листа в техпідтримку і перезавантаження терміналу. З зависаннями або пригальмовуванням роботи МТ4 я не стикався. Іноді було невелике пригальмовування, але з моєї вини — траплялася затримка відкриття і закриття угод на декількох рахунках через встановлені роботи і неправильне налаштування ВПС. Тобто, було перевантаження ВПС-серверу. Брокера в цьому звинувачувати не можна.

Розширення спредів:

Спостерігалось розширення спредів в нічний час, або на новинах, коли волатильність на ринку найбільша. Але ставився до цього як до звичайного явища, яке просто потрібно взяти до уваги. Дратівного або сміховинного розширення спредів, в безліч разів, як це відбувається у деяких брокерів, на Велтрейд я не помітив жодного разу. Тому можу зробити висновок, що все в нормальних межах.

Так як моя діяльність спрямована на торгівлю тільки валютними парами і металами, наявних торгових інструментів мені досить. Визначайтеся зі своєю власною стратегією торгівлі щодо торговельних умов. Уважно вивчіть їх. Для кожного брокера необхідно індивідуально підбирати роботів і системи, це і допоможе досягти успіху, як показує мій досвід.

Про виведення коштів:

Фінансових питань у мене ніколи не виникало. Завжди і без проблем виведення здійснювалося протягом півгодини, в будь-який день тижня і незалежно від платіжної системи. Це додатковий фактор комфорту, адже бувають ситуації, коли потрібно терміново вивести кошти. Як приклад, можу прикріпити свої рахунки, з яких були зроблені перекази грошей, щоб наочно показати можливості і простоту цього процесу.

Закриті ордера дають можливість порівняти і переконатися в реальності рахунків:

Ви можете перевірити достовірність мого відгуку і переконатися, що я дійсно торгую з Weltrade. Для цього можна скористатися міжнародним сайтом Зулутрейд, де будь-який з трейдерів планети може до моніторингу прикріпити свій власний звіт, і підтвердити кваліфікацію статистикою з реальних рахунків. У свою чергу, будь-який інвестор, з усіх куточків планети, може копіювати мої сигнали. З кожної закритої угоди я за це отримую винагороду 0,5 пунктів. Мене в рейтингу Зулу можете знайти під назвою GepardVIP і Gepard999.