Завдяки чому стала можливою така перемога і що вона означає для України, на своїй сторінці в Facebook написав Сергій Фурса.

День Перемоги. Весна прийшла!

У Нафтогазі повинні не те що відкривати шампанське, а наповнювати їм ванну. Причому з Вдови Кліко. Ну а Газпрому можна тільки поспівчувати — і гроші програли, і перед Путіним незручно, ще й кокаїн новий не привезли. І все клята світова закуліса. Завтра пояснять, що навкруги вороги.

НАК Нафтогаз виграв в Стокгольмі з загальним рахунком 2.6-0. Де 2.6 — це 2.6 млрд доларів, які Газпром тепер винен Нафтогазу. Про те, що в результаті першого позову, який теж можна зарахувати як перемогу української сторони, ми залишалися винні $2 млрд тепер можна забути.

Може, хоч тепер всі зрозуміють, що краще платити менеджеру компанії високу зарплату, щоб він приносив перемоги над Газпромом, аби окупити себе на сотні років вперед, ніж наймати за копійки людей, які будуть підписувати жахливі контракти.

Україна не безнадійна. Зміни можливі. Просто треба підтримувати тих, хто здатний їх проводити. І гнати геть тих, хто керував країною і в країні до Майдану. І не треба вигадувати велосипед. У світі все давно вигадали. Треба просто грати за правилами.

Новий менеджмент відрізняється якістю як від людей, які підписали жахливий контракт, який протягом багатьох років витягав з країни мільярди, так і славних міцних господарників Партії Регіонів, які так і не пішли в Стокгольм. Чому не пішли, питання риторичне. Але ніхто з керівництва того часу не дражнив популістів своєю високою зарплатою. І росіяни з ними були щасливі. Навіть без кокаїну. Хоча без нього навряд чи спільні зустрічі обходилися.

І, звичайно, ця перемога була б неможлива без старань Юлії Володимирівни і партії Батьківщина. Якби вони не підписали той епічний контракт, в історії якого сьогодні поставлена ​​остаточна крапка, нам би не було що святкувати сьогодні. Так, підготувати свято треба вміти. Але хотілося б, щоб ці люди більше не організовували нічого, крім дитячих ранків.

З поганого тільки одне. Дехто може раптом вирішити, що не так і терміново потрібен нам тепер цей МВФ ...