Вчора відбулось урочисте відкриття відділення Мегабанку по вулиці 23 Серпня 61 (будівля кінотеатра «імені О. Довженка»), а на минулому тижні було відкрито ще одне відділення нашого банку, на Пушкінській 40. Наступного тижня ми плануємо запустити роботу банківського відділення на Салтівці (проспект Ювілейний 54, будівля кінотеатра «Кінолєнд»).

У нових офісах Мегабанку можна отримати весь спектр традиційних банківських послуг – відкриття депозитного рахунку, отримання кредиту готівкою або оформлення кредитної картки, перекази коштів по Україні та міжнародні перекази, оплата комунальних послуг тощо. Кваліфіковані та доброзичні співробітники банку проконсультують вас з усіх питань. Всі відділення Мегабанку працюють з 9.00 до 18.00.

«Крім відкриття нових відділень ми також встановлюємо м-бокси на станціях метрополітену, банкомати, як у метро, так і в супермаркетах. Прагнемо, щоб наше розташування було максимально зручним для харків'ян», – розповів заступник голови правління Мегабанку Андрій Онопко.