Під час Data Science Hackathon аналітики різних напрямків змагатимуться за найбільш успішні проекти вирішення реальних клієнтських кейсів від розробників ProZorro під менторством експертів Amazon. На сьогодні участь у Hackathon підтвердили фахівці таких компаній, як DataRobot, YouScan, PrivatBank, Ring Labs, Softserve, Deloitte, LoopMe, Samsung, Kyivstar і Rabota.ua.

«Ми були в захваті, коли дізналися, що планується перший в Україні Data Science Hackathon на відкритих даних ProZorro, – зазначив керівник Zakupivli24 Артем Калашников. – Будувати скоринг – це невід’ємна частина основної «банківської» діяльності ПриватБанку, тому ми відразу погодилися стати партнером IT-події такого рівня, де будуть народжуватися нові технології, що зроблять систему державних закупівель ще досконалішою».

За словами Артема Калашникова, рік тому ПриватБанк запровадив стратегію Приват.Share, що має на меті поділитися з усією країною найбільш інноваційними технологіями банку, які в тому числі використовує майданчик Zakupivli24 – перший державний майданчик у системі публічних закупівель ProZorro з найбільшою базою постачальників.