Традиційні народні гуляння з нагоди проводів зими влаштували прямо на подвір’ї житлового комплексу, благо, тут є де розгорнутися! Затишний житловий комплекс з 15-ти будинків має власне широке подвір’я, прогулянкові доріжки з лавочками, зону з фонтаном, декоративним водоспадом і озером, тут, власне, і було влаштовано захід.

Весела гучна музика, кухня, де випікалися найсмачніші млинці для всіх охочих, пересувне кафе «Равлик», який пригощав кавою, аніматори для дітей, фотографування в фотозоні, – свято тривало більше двох годин і було по-справжньому домашнім. Все це організував забудовник для мешканців житлового комплексу.

Зі свого боку, жителі влаштували ярмарку виробів хенд-мейду, а також домашніх млинців. В цей сонячний день було смачно та весело усім! Дітлахи під супроводом аніматорів грали у сніжки, танцювали, розважалися та просто насолоджувалися святковою атмосферою.

Житловий комплекс по вул. Воскресенській в Дніпровському районі столиці вже став рідною домівкою для 2 400 сімей. Розташований на 10 гектарах неподалік парку «Перемога», він збудований за принципом «місто в місті», і має закриту територію.

Інфраструктура «Паркових озер» займає третину території житлового комплексу і складається з багаторівневого паркінгу, торгового центру, дитячого садку, багатофункціональних спортмайданчиків, оригінально облаштованої прогулянкової зони та дитячих майданчиків. До зеленої зони примикає роллердром – єдиний такий об'єкт на території житлового комплексу в Києві.

За словами мешканців, їм приємно жити і виховувати дітей у комплексі, де сусіди знають і спілкуються один з одним, мають схожі інтереси та влаштовують спільні «домашні» заходи. У вихідний день більше 200 мешканців вийшли на веселу Масляну насолодитися гарячими млинцями та весело провести час у родинному колі, серед знайомих та сусідів.