Для створення власного бізнесу часто недостатньо витрачених сил, ресурсів і часу. Найменші недоліки можуть привести до краху всієї бізнес-ідеї та втрати грошей. В кінцевому рахунку, зі 100% людей, що прагнуть відкрити свою справу, виживають тільки 10%, а решта 90% після низки невдач опускають руки і втрачають мотивацію. І зовсім не важливо, який це бізнес: виробництво або торгівля. На жаль, статистика не знає жалю. Багато людей через недосвідченість приймають неправильні рішення, які назавжди відбивають бажання займатися своєю справою. У компанії Центр Біржових Технологій це розуміють, і вже багато років відточують технології ведення бізнесу в сфері фінансових ринків. Сьогодні мова піде про абсолютно нове унікальне навчання від кращих фахівців компанії ЦБТ - Беластіум. Відгуки про нього - доказ ефективності і надійності даних бізнес-курсів.

Беластіум: як побудувати свій бізнес за 10 днів!

Беластіум - це абсолютно новий унікальний продукт навчання торгівлі на фінансових ринках від кращих фахівців компанії Центр Біржових Технологій. В його основі лежить західна методика навчання, яка була відпрацьована десятками років, і випустила сотні успішних трейдерів з Уолл Стріт. Багато з них вже давно працюють і підкорюють найбільші світові біржі, такі як NYSE, NASDAQ, CME тощо. В програму даного курсу входить:

  • системний аналіз графіків (комп'ютерний аналіз, фундамент, техніка);
  • тактики додавання, усереднення і розворотів тренда;
  • кращі відібрані торгові системи: снайпер, бетмен, скальпування, аналіз опціонів, аналіз угод найбільших гравців за звітами CFTC;
  • вивчення психології трейдера;
  • правила управління капіталом і ризиками.

Всього за 10 днів кожен охочий зможе освоїти найбільш вдалі методики роботи на Уолл Стріт і навчитися самостійно примножувати свій капітал завдяки ЦБТ Беластіум. Відгуки про бізнес-курси від успішних клієнтів - це красномовне свідчення його ефективності.

Чому важливо отримати навчання CBT Belastium

Даний курс адаптований і оптимізований під торгівлю будь-якими фінансовими інструментами. Ви з легкістю зможете торгувати і заробляти на валютах, криптовалютах, акціях і сировині. Провідні фахівці, які поділяться з вами досвідом торгівлі - це професійні трейдери, що працюють за методикою даного курсу. Сам по собі бізнес-курс Беластіум побудований за принципом - 20% теорії і 80% практики, що дозволяє більшу частину часу відпрацьовувати отримані знання. Пройшовши весь курс, Ви отримаєте бізнес з нуля під ключ і зможете заробляти, торгуючи на самого себе. Технологія курсу побудована таким чином, що Ви зможете мати як основний, так і додатковий дохід на фінансових ринках, в залежності від Ваших переваг. Відгуки про ЦБТ Беластіум від клієнтів, які вже пройшли цей курс, тільки підтверджують це.

Записуйтеся на бізнес-курс ЦБТ Беластіум, щоб досягти максимального успіху!

Сьогодні Центр Біржових Технологій є абсолютним лідером за кількістю людей, які пройшли бізнес-курс ЦБТ Беластіум в Україні. Це перша компанія, яка стала піклуватися про фінансову грамотність населення країни завдяки запровадженому курсу CBT Belastium. Відгуки про ЦБТ Беластіум від клієнтів, які пройшли навчання, тільки підтверджують практичність і ефективність даного курсу. Спробуйте і Ви свої сили, записуйтеся на бізнес-курс Беластіум і створюйте свій власний бізнес разом з клієнтами компанії ЦБТ.