Тетяна Костюченко, директор департаменту по роботі з персоналом ПУМБ: «Для свідомого вибору дитиною майбутньої професії важлива взаємодія сім’ї, держави, школи і бізнесу. Бізнес зорієнтує дітей у реаліях сфери і вимогах ринку, школа познайомить зі світом професій і необхідними навичками. Держава запропонує програми навчання і розвитку, сім’я допоможе дитині розпізнати свої здібності і сформує життєві цінності. Щасливою та успішною буде та молода людина, яка вибере справу до душі».

15 лютого на Форумі «Кар'єра зі школи: вибір та планування» створена перша в Україні спільнота шкіл «Кар'єра мрії» з метою впровадження розроблених занять. До «Кар'єри мрії» вже приєдналися 100 шкіл зі всієї України. Педагоги поспілкувалися про стереотипи в професіях з представниками компаній-партнерів проекту.

Світлана Тихоненко, начальник управління з розвитку бренду роботодавця ПУМБ: «Банк – це величезний цікавий світ, де може реалізуватися кожен. У нас працюють економісти та фінансисти, аналітики і розробники, юристи та маркетологи, психологи і філологи. Ми цінуємо вміння працювати в команді та прагнення до більшого, відповідальність та бажання вчитися кожного дня».