Як його отримати? Банк може видати кредит без довідки, в разі, коли є поручитель, у якого є достатній рівень доходу, або коли у позичальника є власність, рухома або нерухома, вартість якої зможе покрити заборгованість. Ці випадки є навіть більш надійними для банку, ніж рівень заробітку клієнта.

Коли надати такі гарантії немає можливості, то можна звернутися в компанії, які займаються позиками з підвищеним ризиком неповернення. Хоча ризик є, існує перелік банків, які займаються таким видом позик, з причини того, що велика частина клієнтів все ж повертають борг без прострочень і в повній мірі. Так само ризик, в таких випадках, компенсується великою процентною ставкою, і розмір видаваної суми є незначним.

Так само можна звернутися в фінансові та кредитні організації, в яких можна оформити кредит, маючи при собі лише паспорт та ідентифікаційний код. Такий варіант є найпростішим, в зв'язку з тим, що не потрібний великий перелік документів, на відміну від банку, і оформлення відбувається за короткий проміжок часу. Клієнту за краще трохи переплатити більш високий відсоток ставки, але отримати кошти готівкою швидко і легко, найчастіше протягом 20 хвилин після оформлення, або навіть онлайн, замість передбачуваних кількох днів і довгого очікування. Цей варіант є ідеальним, якщо терміново необхідна певна сума в борг.

Висновки:

Узагальнюючи і підводячи підсумок усього сказаного вище, варто зазначити, що подібні кредити, в яких не потрібна довідка про доходи, можна оформити у великій кількості організацій, хоч і не в кожній. Так само сума, яку можна оформити, зазвичай невелика, але в той же час, кредит оформляється швидко, і без особливих зусиль, що робить такий вид кредитів одним з найбільш зручних для позичальників. Не забуваючи про недоліки (висока процентна ставка, достатня обмеженість подібної послуги, і лімітований розмір кредиту), клієнт має можливість підібрати прийнятну для нього фінансову організацію (наприклад, Ультракеш), і взяти необхідний кредит на зручних для нього умовах.