Подати заявку на кредит під заставу авто

Переваги автоломбарду перед банківським кредитуванням:

• без перевірки кредитної історії;

• без вікових обмежень;

• видача позики за мінімальний період часу;

• транспортний засіб не відправляється на стоянку, авто залишається у Вас;

• зручні умови погашення кредиту.

Процес оформлення кредиту в банку, досить тривала процедура має ряд обмежень. Навіть після перевірки кредитної історії і надання необхідної документації, є ймовірність того, що банк може відмовити у видачі позики. Набагато зручніше закласти свій автомобіль в автоломбард з правом керування в Україні. Таким чином не доведеться довго чекати видачі кредитних коштів і віддавати машину на стоянку. Надається можливість користуватися своїм транспортом і далі, а також щомісяця виплачувати лише відсотки, а сам кредит погасити в завершенні встановленого терміну. У підсумку, за дуже короткий період, Ви отримуєте необхідну суму грошей, продовжуєте водити свій автомобіль і маєте можливість погашати кредит будь-яким зручним способом.

Укладання договору

Для оформлення кредиту в автоломбарді надається мінімум документів, паспорт, ідентифікаційний код і техпаспорт. Договір складається в письмовому вигляді в подвійному екземплярі. У документі вказуються реквізити автоломбарду і клієнта. Додатково вноситься інформація про автомобіль, сума позикових коштів, умови процентної ставки, вказується термін погашення позики і дані про штрафні санкції. Після чого гроші видає ломбард під заставу авто без постановки автомобіля на стоянку. Процедура складання кредитного договору дуже проста і не забирає багато часу. Отримати певну суму грошових коштів можна в перебігу декількох годин.

Якщо утворилася необхідність терміново дістати певну суму грошей, її може видати автоломбард без постановки на стоянку в Україні. Застава видається як на нові, так і на старі транспортні засоби. Клієнт і далі продовжує їздити на своїй машині, виплачувати кредит будь-яким зручним для себе способом. Якщо Вам необхідно швидко дістати кошти і Ви є власником автомобіля, то правильним і раціональним рішенням стане звернення в автоломбард. Таким чином можна легко вирішити фінансові труднощі нічим не ризикуючи.

Кредитний брокер «Кредитний Супермаркет»: http://www.kkks.com.ua/